Prachtige mobiele websites bouwen

Mobiel werken met responsieve thema's en voorbeelden op het apparaat.

Mobile Website - Tablets
Tablet Builder

Mobiele websitebouwer

Een mobiele website maken is nooit zo eenvoudig geweest. Alle Weebly thema's zijn responsief en zien er geweldig uit op alle mobiele apparaten. U kunt vlot een mobiele website bouwen die een kwalitatief hoogwaardige ervaring biedt aan uw bezoekers, of ze nu een telefoon, tablet of desktop gebruiken. U kunt ook een mobiele website creëren met Weebly apps voor Android en iOS apparaten.

Balance Mobile Tablet Mobile Wesites - Tablet Drag and Drop Popover

Mobiel webdesign met drag-and-drop

Weebly biedt u krachtige mobiele websitebouwtools. Complete mobiele optimalisatie en aanpasbaarheid wordt gemakkelijk gemaakt met een visuele editor waarmee u elementen kunt verslepen in een adaptief sjabloon. U ziet u meteen hoe uw website eruit komt te zien voor mobiele bezoekers door een voorbeeld te bekijken op een virtueel mobiel apparaat.

Mobile Wesites - Tablet Drag and Drop

Houd mobiel en desktop in evenwicht

Maak en beheer een enkele website die overal werkt. Uw Weebly-website is automatisch geoptimaliseerd voor mobiel gebruik en voor zoekmachines. Een responsieve website betekent dat u dezelfde inhoud kunt gebruiken voor elk apparaat, terwijl het sjabloon de weergave aanpast op basis van de grootte van het scherm.

Extra functies

Dynamische mobiele websitesjablonen

Weebly biedt een grote selectie aan indelingen om u te helpen met het ontwerp en het uitzicht van uw mobiele site. U behoudt de creatieve controle over belangrijke mobiele webdesignfuncties zoals afbeeldingen en delen op sociale media. Met deze templates en thema's maakt u een unieke en naadloze site die werkt op meerdere apparaten.

Meer mobiele bezoekers vormen geen probleem

Mobiele compatibiliteit is essentieel voor een succesvolle website. Dankzij Weebly's mobiele websitebouwer heeft ook u nu toegang tot optimalisatietools die voorheen enkel ter beschikking stonden van professionele ontwerpers en ontwikkelaars. Samen met Weebly zet u een gesofisticeerde mobiele website op poten, die de deur naar succes in een steeds mobielere wereld wagewijd zal openzetten.