Betrouwbaar & gratis webhosting

Prestaties en snelheid wanneer u het meest nodig heeft.

Features Computer
Hosting - Botany
Hosting Platform

Gratis hostingplatform

Met de gratis hosting van Weebly is uw website uitzonderlijk snel en betrouwbaar. De hosting in de cloud met meerdere datacenters garandeert optimale performantie en een vlotte online ervaring voor de bezoekers van uw Weebly-site.

Extra functies

Moderne hosting-service

Bij een traditionele webhost deelt uw website schijfruimte en CPU-vermogen met tientallen of soms honderden andere klanten op dezelfde server. Als één van deze websites opeens veel bezoekers krijgt, dan verloopt alles voor de andere websites op deze server plots veel trager.

Met Weebly maakt uw website gebruik van de hele serverinfrastructuur die alles samen miljoenen websites en paginaweergaven per dag verzorgt. Als uw website wordt genoemd op CNN.com, dan blijft hij even snel - net zoals alle andere websites die door Weebly worden gehost.

Focus op de belangrijke dingen

Het krachtige en gratis hostingsysteem van Weebly zorgt voor gemoedsrust. Uw site laadt snel en blijft altijd live. Omdat de beschikbaarheid en performantie gegarandeerd zijn kunt u zich richten op andere zaken. Bovendien komen er geen advertenties te staan op een website die u met Weebly maakt - wat bij andere gratis diensten wel het geval is.