Online formulierenmaker

Aangepaste formulieren maken en inzendingen beheren

Features Computer
Form Builder - Adirondack Screen
Custom Built Forms Custom Built Forms

Formulieren slepen en neerzetten

Dankzij Weebly's online drag-en-drop formulierenmaker wordt het maken van aangepaste contactformulieren, RSVP-lijsten en enquêtes een fluitje van een cent. Geef deze elementen een plaatsje in uw website om op verschillende en unieke manieren betrokkenheid te stimuleren en gegevens te verzamelen.

Extra functies

Flexibiliteit en aanpassingsmogelijkheden

U kunt een formulier aanpassen door nieuwe velden (zoals tekstvakken, uitklapmenu's en aanvinkvakjes) naar de juiste plaats te verslepen. Selecteer de juiste vraag- en antwoordopties om precies dat formulier te maken dat u nodig hebt. Bepaal de instellingen voor elk veld en voeg verschillende elementen toe om uw contactformulier helemaal uniek te maken.

Gegevens samenbrengen, bekijken en bijhouden

Weebly's online drag-en-drop formulierenmaker maakt het gemakkelijk om uw ingevulde formulieren te bewaren en te bekijken. Wanneer een formulier ingezonden wordt door een bezoeker van uw website, ontvangt u een e-mail met de gegevens op het adres van uw keuze. Ook op uw websitedashboard worden deze gegevens bewaard. U kunt ze exporteren naar een spreadsheet om later te analyseren. Wilt u uw bezoekers documenten, afbeeldingen of andere bestanden zelf laten opladen? Dan kunt u gebruikmaken van onze krachtige postbus voor bestanden. U kunt er zelfs voor opteren om na indiening een controlebevestiging te versturen.